SUDĖTIS:
67% mėsa ir gyvulinės kilmės perdirbimo produktai (iš jų 26% jautienos ), 20.7% mėsos sultinys, 6% daržovės ( 4% morkos, 2% žirneliai), 5% ryžiai, 1% mineralai, 0.2% rapsų aliejus, 0.1% inulinas.
Analitinės sudedamosios dalys
Drėgnis: 78.0%
Baltymai: 9.0%
Riebalai: 4,5%
Žali pelenai: 2.4%
Žalia ląsteliena: 0.6%
Priedai: maisto priedai/kg:
Vitaminas A 2500 TV
Vitaminas D3 : 250TV
Vitaminas E 25mg
Biotinas 25 mcg
Cinkas ( cinko oksidas) 20mg
Varis ( vario sulfatas, pentahidratas) 1.5 mg
Jodas ( kalcio jodatas, bevandenis) 0.75 mg
Technologiniai priedai: Kasijos derva 2500 mg