Visavertis pašaras visų veislių suaugusiems šunims, turintiems jautrų virškinamąjį traktą, su ėriena.
Sudėtis:
gyvūninės kilmės baltymai (visame kiekyje baltymų) 70 %, ėrienos baltymai 26,0 %, kukurūzai, ryžiai 20,0 %, avižos 14,0 %, paukštienos riebalai 4,0 %, džiovintos obuolių išspaudos 2,0 %, inaktyvintos mielės, hidrolizuotos vištų kepenėlės 2,0 %, lašišų aliejus 1,0 %, morkos 1,0 %, žirniai 1,0 %, džiovintos petražolės 0,5 %, džiovinti didieji rudadumbliai 0,4 % (Ascophyllum nodosum), gliukozaminas iš gyvūninių audinių 260 mg/kg, chondroitino sulfatas 160 mg/kg, mananooligosacharidai 150 mg/kg, fruktooligosacharidai 80 mg/kg, šeriuotosios jukos 80 mg/kg, beta-gliukanai 40 mg/kg.
Analitinės sudedamosios dalys (%):
žali baltymai 25,0 %, žali riebalai 14,0 %, žali pelenai 7,0 %, žalia ląsteliena 2,8 %, drėgnis 9,0 %, kalcis 1,6 %, fosforas 1,2 %, natris 0.3 %, Omega – 3 riebiosios rūgštys 0,25 %, Omega – 6 riebiosios rūgštys 1,5 %.
Priedai/1kg: Maistiniai priedai:
vitaminas A (3a672a) 12 000 TV*, vitaminas D3 (3a671) 1 000 TV*, vitaminas E (3a700) 300 mg, biotinas (3a880) 0,5 mg, aminorūgščių vario (II) chelatas hidratas (3b406) 12 mg, aminorūgščių cinko chelatas hidratas (3b606) 65 mg, aminorūgščių geležies (II) chelatas hidratas (3b106) 60 mg, aminorūgščių mangano chelatas hidratas (3b504) 30 mg, kalio jodidas (3b201) 0,5 mg, selenizuotos mielės Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060, inaktyvuotos (3b810) 0,12 mg.
Sudėtyje yra ES patvirtintų natūralių antioksidantų:
Iš aliejaus gaunamas tokoferolių ekstraktas (1b306(i)), askorbilpalmitatas (1b304) ir rozmarino ekstraktas.
Energinė vertė:
3 740 kcal/kg.
Rekomenduojama paros norma gramais:
Suaugusio šuns
svoris (kg) |
5 |
10 |
15 |
20 |
25 |
30 |
40 |
50 |
60 |
70 |
80 |
90 |
Dienos norma (g) |
70 |
120 |
160 |
200 |
240 |
280 |
340 |
400 |
460 |
520 |
580 |
640 |
Pašarą rekomenduojama patiekti sausą arba sudrėkintą. Šalia visada turi būti šviežio ir švaraus geriamojo vandens. Dienos normą pritaikykite pagal šuns amžių, aktyvumą ir fizinę formą, taip pat pagal metų laiką. Rekomenduojama paros norma pateikiama lentelėje. Dienos racioną paskirstykite į 1 ar 2 dalis.