SUDĖTIS:
60% mėsa ir gyvulinės kilmės perdirbimo produktai (iš jų 26% antienos, 26% vištienos), 23.8% mėsos sultinys, 10% daržovės (5% bulvės, 3% morkos, 2% žirneliai), 5% ryžių miltai, 1% mineralai, 0.2% lašišų aliejus.
Analitinės sudedamosios dalys
Drėgnis: 78.0%
Baltymai: 9.0%
Riebalai: 6.0%
Žali pelenai: 2.6%
Žalia ląsteliena: 0.6%
Kalcis: 0.45%
Fosforas: 0.3%
Priedai: maisto priedai/kg:
Vitaminas A 2500 TV
Vitaminas D3 : 250TV
Vitaminas E 25mg
Biotinas 25 mcg
Cinkas ( cinko oksidas) 20mg
Varis ( vario sulfatas, pentahidratas) 1.5 mg
Jodas ( kalcio jodatas, bevandenis) 0,75 mg
Technologiniai priedai:
Kasijos derva 2500 mg