SUDĖTIS:
45% mėsa ir gyvulinės kilmės perdirbimo produktai (iš jų 35% antienos, 10% vištienos) 20% žuvis ir žuvies perdirbimo produktai ( iš jų 20% lašišos file), 22.7% mėsos sultinys, 6% daržovės (4% morkos, 2% žirneliai), 5% ryžių miltai, 1% mineralai, 0.2% rapsų aliejus, 0.1% inulinas.
Analitinės sudedamosios dalys
Drėgnis: 78.0%
Baltymai: 8.0%
Riebalai: 6.0%
Žali pelenai: 2.6%
Žalia ląsteliena: 0.6%
Priedai: maisto priedai/kg:
Vitaminas A 2500 TV
Vitaminas E 25mg
Biotinas 25 mcg
Cinkas ( cinko oksidas) 20mg
Varis ( vario sulfatas, pentahidratas) 1.5 mg
Jodas ( kalcio jodatas, bevandenis) 0,75 mg
Technologiniai priedai:
Kasijos derva 2500 mg