Pergalės g. 42, Vilnius
Pergalės g. 42, Vilnius
Produkto kodas: 3182550725514

  • Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€
  • 100% Pinigų Grąžinimo Garantija
  • Greitas ir Nemokamas Pristatymas
  • Aukščiausios Kokybės Produktai
  • 24/7 Pagalba

Royal Canin Labrador Retriever Puppy sausas maistas šuniukams

Visavertis sausas šunų pašaras – Skirtas labradorų retriverių veislės jauniems šunims – Iki 15 mėnesių amžiaus.

Produkto aprašymas:

Tinka šuniukams iki 15 mėnesių, LABRADOR RETRIEVER Puppy” yra specialiai sukurtas atsižvelgiant į visus jūsų jauno labradoro retriverio mitybos poreikius. Kadangi jūsų šuniuko imuninė sistema vystosi palaipsniui, “LABRADOR RETRIEVER Puppy” turi išskirtinį antioksidantų kompleksą, įskaitant vitaminą E, kuris padeda palaikyti natūralią jo gynybinę struktūrą šiuo svarbiu augimo laikotarpiu. Dėka specialiai pritaikyto energijos, baltymų, kalcio ir fosforo, “LABRADOR RETRIEVER Puppy” prisideda prie sveiko augančio šuniuko kaulų struktūros vystymosi. Tai taip pat padeda lengviau harmoningai priaugti svorio ir padeda šuniukui išlaikyti idealų svorį augant. “LABRADOR RETRIEVER Puppy” turi maistinių medžiagų derinį su aukštos kokybės baltymais (L.I.P. *) ir prebiotikais (FOS), kad palaikytų virškinimo sveikatą ir žarnyno floros pusiausvyrą. Be to, jie taip pat padeda gerinti išmatų kokybę. „ Labrador Retriever Puppy“ yra pritaikytas ir specialiai pritaikytas Labradoro šuniukui. Dėl granulės formos ir dydžio jūsų šuniukui lengva paimti ir sukramtyti, o tekstūra padidina jo bendrą skonį.

Privalumai:

PALAIKO IMUNINĘ SISTEMĄ

Augimas yra išskirtinai svarbus periodas šuns gyvenime: tai dideliu pokyčiu, atradimų ir naujų susitikimų metas. Šiuo itin svarbiu periodu palaipsniui vystosi šuniuko imuninė sistema. Patentuotas* Labrador retriever puppy pašare esantis antioksidantu kompleksas ir vitaminas E padeda palaikyti natūralų šuniuko imuninės sistemos apsauginį barjerą. *Prancųzija, patento numeris EP1146870.

SVEIKAS AUGIMAS IR SVORIS

Pašaro formulė, kurioje yra pritaikytas energijos, baltymų, kalcio ir fosforo kiekis, padeda sveikai vystytis labradoro retriverių šuniukų kaulų struktūrai ir tolygiai priaugti svorio.

SVEIKAS VIRŠKINIMAS

Maistinės medžiagos, kuriose yra gausu gerai virškinamų baltymų (L.I.P.*) ir prebiotikų (FOS) padeda palaikyti sveiką virškinimo sistemą ir žarnyno floros pusiausvyrą, lemiančia gera išmatų kokybe. *Baltymai, naudojami dėl jų itin gero virškinimo.

IŠSKIRTINĖ GRANULIŲ FORMA

Granulės forma, dydis, tekstūra ir sudėtis specialiai pritaikyta labradoro retriveriu šuniukams

Royal-Canin-Labrador-Retriever-Puppy
Royal-Canin-Labrador-Retriever-Puppy

Sudėtis:

Ryžiai, dehidruota paukštiena, augalinių baltymų izoliatas*, kukurūzai, gyvuliniai riebalai, kukurūzų glitimas, miežiai, hidrolizuoti gyvuliniai baltymai, mineralai, žuvų taukai, daržovių skaidulos, augaliniai aliejai (sojų ir agurklės), kiaušinių milteliai, cukrinių runkelių minkštimas, frukto-oligo-sacharidai, psiliumo lukštai ir sėklos, L-lizinas, natrio polifosfatas, mielių ekstraktas (mannano-oligosacharidų šaltinis), hidrolizuoti vėžiagyviai (gliukozamino šaltinis), taurinas, DL-metioninas, medetkų ekstraktas (liuteino šaltinis), L-karnitinas, hidrolizuotos kremzlės (chondroitino šaltinis). *L.I.P.: itin gerai įsisavinami proteinai.

Maistiniai priedai:

Vitaminas A – 32000 TV, vitaminas D3 – 800 TV, E1 (geležis) – 200 mg, E2 (jodas) – 3,4 mg, E4 (Varis) – 10 mg, E5 (Manganas) – 80 mg, E6 (Cinkas) – 323 mg, E8 (Selenas) – 0,14 mg, L-karnitinas – 100 mg. Technologiniai priedai: pentanatrio trifosfatas – 3 g. Konservantai. Antioksidantai.

Analitinės sudedamosios dalys:

Žali baltymai 33% neapdoroti aliejai ir riebalai 14% žali pelenai 6,5% žalia ląsteliena 1,8%

Maitinimo vadovas:

Amžius (mėnesiais)
Suaugusiojo svoris = 26 kg
Suaugusiojo svoris = 32 kg
Suaugusiojo svoris = 40 kg
2 m
214 g
226 g
241 g
3 m
265 g
285 g
313 g
4 m
287 g
312 g
344 g
6 m
328 g
382 g
452 g
8 m
303 g
356 g
425 g
10 m
290 g
341 g
417 g
12 m
292 g
342 g
407 g
14 m
289 g
338 g
400g
16 m
Labrador Adult
Labrador Adult
Labrador Adult
Svoris N/A
Gamintojas

Dydis

Didelėms veislėms

Gyvūno Amžius

Jaunas

Mėsos pagrindas

Svoris

3kg., 12kg.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Royal Canin Labrador Retriever Puppy sausas maistas šuniukams 12 kg”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *